ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ:

Θα Ήθελες να σε Βοηθήσουμε να Φτάσεις στο Ιδανικό σου Βάρος μια για Πάντα… Δωρεάν;

Πάρης Ανδρέου, Γυμναστής & Wellness Coach

Έλενα Αλεξοπούλου, Διαιτολόγος & Weight Loss Coach

 - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ -

3rd December 2023

Ερώτηση:

Αν μπορούσες να πατήσεις ένα κουμπί και να φτάσεις το βάρος που θα ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να είσαι, τι θα έδειχνε η ζυγαριά;

Το ιδανικό σου βάρος δεν σχετίζεται τόσο με την εξωτερική σου εμφάνιση, όσο με την υγεία σου.

Το βάρος που έχει αποδειχθεί ότι σχετίζεται με τις λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης όλων των χρόνιων και επικίνδυνων για τη ζωή νόσων (οστεοαρθρίτιδα, καρκίνος, καρδιοπάθειες, διαβήτης, υπέρταση, αναπνευστικές παθήσεις), είναι ένας Δείκτης Μάζας Σώματος με εύρος 18-25 - ανεξάρτητα από την ηλικία, τη μυϊκή μάζα, τον σκελετό και το φύλο. Μπορείς να υπολογίσεις το ΔΜΣ σου άμεσα κι εύκολα εδώ: https://www.iatronet.gr/members/bmi/.

Κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης, η απώλεια βάρους γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω ορμονικών, σωματικών και μεταβολικών αλλαγών.

Με αυτά υπόψιν, έχουμε μια σούπερ ανακοίνωση:

Αν θέλεις επιτέλους να φτάσεις στο ιδανικό σου βάρος, το βάρος που σου δίνει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και υγεία μια για πάντα ΚΑΙ…

…αν θέλεις να λάβεις την προσωπική μας υποστήριξη για να το κάνεις πραγματικότητα, τότε ρίξε μια ματιά σε αυτό:

Για λίγες θέσεις μόνο, προσφέρουμε μια ειδική online συνεδρία Weight Loss Coaching «Ιδανικό Βάρος στην Εμμηνόπαυση» (αξίας €100) με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Ειδική online συνεδρία Weight Loss Coaching

«Ιδανικό Βάρος στην Εμμηνόπαυση»

Κατά τη διάρκεια αυτής της δυνατής ατομικής συνεδρίας weight loss coaching, διάρκειας έως 45 λεπτά, θα δουλέψουμε μαζί για να...

  • Δημιουργήσεις ένα Ξεκάθαρο Όραμα

    Δημιουργήσεις ένα ξεκάθαρο όραμα για την ιδανική ζωή που θα ζεις στο νέο, λεπτό, υγιές, και γεμάτο αυτοπεποίθηση σώμα σου.

  • Αποκαλύψεις Κρυφές Προκλήσεις

    Αποκαλύψεις κρυφές προκλήσεις που μπορεί να σαμποτάρουν τις προσπάθειές σου για να χάσεις βάρος και να σε κρατούν υπέρβαρη.

  • Αποκτήσεις το Κίνητρο που Χρειάζεσαι

    Φύγεις από αυτή τη συνεδρία ανανεωμένη, εμπνευσμένη και έτοιμη να χάσεις επιτέλους όλο το βάρος που θέλεις – μια για πάντα.

Κάνε Κλικ Εδώ Τώρα

 

Για να διεκδικήσεις αυτή τη ΔΩΡΕΑΝ ειδική online συνεδρία Weight Loss Coaching «Ιδανικό Βάρος στην Εμμηνόπαυση» σήμερα, κάνε κλικ στο παραπάνω κουμπί και κλείσε τη θέση σου. Τα διαθέσιμα ραντεβού δεν είναι πολλά.

 

Στην υγεία κι ευεξία σου,

 

Πάρης Ανδρέου

Γυμναστής & Wellness Coach

Έλενα Αλεξοπούλου

Διαιτολόγος & Weight Loss Coach

 

ΥΓ: Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει μόνο για λίγες θέσεις. Όσο πιο γρήγορα μπεις, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις και να κλείσεις τη δική σου συνεδρία ΔΩΡΕΑΝ. Κάνε κλικ στο παραπάνω κουμπί τώρα.